Hoe recyclage generaties lang blijft boeien en groeien.

 

Over ons

Stelimet heeft meer dan 75 jaar ervaring in de oude metalen. Intussen leidt de 3e generatie het bedrijf.

 

We zijn een familiaal recyclage- en recuperatiebedrijf, gelegen in de Haven van Genk aan het Albertkanaal.

 

Stelimet streeft naar duurzaamheid en milieubewust werken en maakt optimaal gebruik van de waterweg, waardoor de CO2-uitstoot in belangrijke mate gereduceerd wordt.

 

Mede door onze actieve rol in de beroepsfederaties (COBEREC en BIR) zijn we op de hoogte van de BBT (Best Beschikbare Technieken) die effectief worden toegepast.

 

We zijn tevens een sterke financieel onafhankelijke en betrouwbare partner wat maakt dat Stelimet een referentie is in de sector van de recuperatie van oude ferro en non-ferro metalen.

 

Gelegen in een industrieterrein beschikt het bedrijf over een shredderinstallatie. We zijn ook door OVAM erkend als PST (Post Shredder Techniek)-installatie.

 

Stelimet koopt al uw oud ijzer in al zijn vormen: non-ferro (rood koper, geel koper, brons, kabels, aluminium, zink, zamac, lood, tin, nikkel, inox, cupro-nikkel, chroomstaal, magnesium, titaan, ...) en ferro (licht ijzer, snij-ijzer, brandijzer, nieuwe afvallen, gietijzer, draaisels, …) en en dit aan correcte en concurrentiële prijzen.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review